Previous slide
Next slide

Правешки Ханове

Семеен комплекс “Правешки Ханове” е разположен на спокойно и същевременно комуникативно място. Намира се недалеч от центъра на Правец (на 2 км) и е заобиколен от красивите гори на Стара планина. В миналото в района на Стара планина имало много Правешко-чипилски ханове. Един от тях – този на Цветко Вълков Пенкин (Чипилеца) – бил именно на мястото, където днес се намира комплексът. Пенкин е най-добре познат като председател на Тайния революционен комитет, основан лично от Васил Левски през 1870 г.

Комплекс “Правешки Ханове” е създаден така, че да запази възрожденския си дух и да осигури комфортна атмосфера за отдих и почивка. Състои се от:- хотелска част с 9 луксозни стаи; – ресторант Art Garden с основен салон на закрито и външен ресторант градина, подходящ за събития на открито и закрито; – барбекю; – битов кът; винарна и кафетерия (лоби бар).

9 комфортни двойни стаи делукс

Ресторант с до 200 места на закрито и открито

Провеждане на лични и семейни тържества

Винарна с авторски вина

Велосипеди под наем

Ресторант & гурме

Ценителите на вкусна храна могат да се насладят на нашите специалитети в уютната обстановка на основния ресторант, закритата градина в битов стил или двете открити летни градини с водни каскади. Комплексът разполага и с барбекю, на което може да приготвим деликатеси на дървени въглища и чеверме (след предварителна заявка).

Edit Content
Гурме ястие от менюто на ресторант Арт Гардън

Гурме

Пресни продукти и майсторство е рецептата ни за отличен вкус.
Edit Content
Открита част на ресторант-градина Art Garden

Ресторант-градина Art Garden

С традиционен за района стил и водни каскади.
Edit Content
Гурме ястие, част от менюто на ресторант Арт Гардън

Гурме

Пресни продукти и майсторство е рецептата ни за отличен вкус.
Edit Content
Ресторант Арт Гардън, преобразен за сватба

Ресторант Art Garden

С капацитет до 200 места, подходящ за празненства от всякакъв тип.
Edit Content
Ястие с месо

Гурме

Пресни продукти и майсторство е рецептата ни за отличен вкус.
Edit Content
Ресторант Арт Гардън в Правец, преобразен за сватбено тържество

Ресторант Art Garden

С капацитет до 200 места, подходящ за празненства от всякакъв тип.

Настаняване

В комплекса ще откриете 9 двойни deluxe стаи, съчетаващи стил и функционалност. Всяка от тях разполага с безплатен Wi-Fi, телевизор, климатик и локално парно, за да ви гарантираме спокоен и комфортен престой. Освен това предлагаме безплатен охраняем паркинг и достъп до открита детска площадка за най-малките.

Винарна - комплекс Правешки ханове
Винарна в комплекс Правешки ханове

Винарна

Винарна “Правешки Ханове” е с уникален интериор и обзавеждане в битов стил. Топлите цветове, в комбинация с мебелите от дърво, носят усещане за домашен уют и спокойствие. Винарната разполага с камина на дърва. Подходяща е за всеки тип тържества  в по-тесен кръг: семейни, приятелски, фирмени, дегустации и тематични ивенти. Предлага асортимент от изискани вина за всеки вкус, както и собствена марка  „Правешки Ханове“ бутилирани от  винарска изба “Todoroff”. Възможност за организация на  дегустации на вина в комбинация с подбрани деликатеси по предварителна заявка и организиране на дегустационни вечери.

Тържества

С разположението си в прегръдката на Стара планина, комплекс “Правешки Ханове” е чудесен избор за лични събития и семейни празненства.

Рожден ден

Вълшебно празненство с пълни чаши в компанията на любими хора.

Моминско/ергенско парти

Запомнящо се парти за бъдещите младоженци преди най-важното “ДА”.

Абитуриентски бал

Незабравим завършек на училищния живот и начало в нов етап от живота.

Детски партита

Весели игри в просторен двор с врати за футбол, батут, люлки, пясъчник.

Организиране на тържество в Правец - Правешки ханове комплекс

Сватби

Особено подходящ за сватбени тържества е ресторант Art Garden. Изисканата му визия, просторните градини, подходящата аранжировка и професионален сервиз, го правят идеалното място за изнесени ритуали и welcome drink.

Цялостна подготовка, съобразена с вкуса ви

Предложения за избор на меню

Настаняване в хотелските стаи

Възможност за изнесен ритуал

Корпоративно събитие

Фирмени събития

Комплекс “Правешки Ханове” предлага отлични възможности за организиране на фирмени партита, корпоративни събития, семинари, презентации, тиймбилдинг.

Фирмени събития

Комплекс “Правешки Ханове” предлага отлични възможности за организиране на фирмени партита, корпоративни събития, семинари, презентации, тиймбилдинг.

Отзиви от гости

Забележителности в района

Разположен във вълшебната област на Правешкия балкан, комплексът “Правешки Ханове” разкрива пред посетителите своя богат културен и природен пейзаж.